top of page

Over ons

Ondernemingsvisie

Visual Gains is gebouwd op de droom dat elke bedrijf het maximale uit online marketing kan halen, zonder de eindeloze extra kosten. Wij streven ernaar om een persoonlijk maatwerk te leveren voor elke klant. Dit met een totaalpakket voor een vast maandelijks tarief. Op deze manier weten onze klanten exact wat zij kunnen verwachten en andersom ook.

Wij weten dat het geheim tot succes niet ligt in het creëren van chaos en in het aanbieden van oneindige services.

Onze visie is dat doormiddel van een goede analyse van de recente en al bestaande data, hier het pad van de laagste weerstand kan worden gelegd. Het is simpel gezegd, het snappen van de data die er al ligt en daar de aandacht op richten.

- Tim Haak

Bekijk recente foto's.jpeg
Tim Haak, oprichter Visual Gains

Ontstaan van Visual Gains

Na mijn studie Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam, heb ik aantal nieuwe dingen geprobeerd. Zo ben ik begonnen met het produceren van videoclips en heb ik  daarna een tijd in de financiële sector gewerkt. Ik kreeg al snel de vraag: maar wil je niet met jouw achtergrond iets creatievers doen? Ik kwam er hierna al snel achter dat online marketing mijn aandacht trok (de ultieme combinatie van creativiteit en commercieel denken) en dus ben ik daar eind 2023 volledig voor gegaan.

 

Aangezien mijn kennis iets was verouderd ben ik mij volledig gaan verdiepen in de nieuwste marketingstrategieën, AI technologie en video content. Van één ding was ik zeker: ik wil waarde toevoegen zodat mijn klanten de beste investering van hun leven maken, door met mij samen te werken. Dit heeft zich uiteindelijk gevormd tot niet zomaar een marketingbedrijf, maar een digitaal bureau dat zich specialiseert in het behalen van maximaal rendement doormiddel van de allernieuwste ontwikkelingen en trends. Hierdoor hebben wij samen met onze klanten fantastische resultaten kunnen bereiken en willen wij dit nog heel lang blijven doen. 

bottom of page